Tekvicová múka sa získava mletím odtučnených pražených semien tekvice. Je to prirodzene bezlepková surovina. Je zdrojom aminokyselín; podporuje rast svalov, podporuje...
Vyrába sa z jedlého obilia - raž siata /Secale cereale/.
Je vyhľadávaná pekármi pre jej bledú farbu. Nemení farbu bledých výrokov. Má výraznú chuť, vylepšuje trvanlivosť a...
Vyrába sa z jedlého obilia - raž siata /Secale cereale/. U nás je to druhá najviac používaná obilnina.
Táto múka je prirodzene tmavá, v pekárstve je určená na používanie...
Vyrába sa z jedlého obilia - raž siata /Secale cereale/. Na výrobu sa používa celé ražné zrno.
Pridávaním do múčnych receptúr sa mení chuť a predlžuje vláčnosť výrobku. Je...
Vyrába sa z jedlého obilia - raž siata /Secale cereale/. U nás je to druhá najviac používaná obilnina.
Táto múka je prirodzene tmavá, v pekárstve je určená na používanie...
Vyrába sa z pšenice letnej potravinárskej /Triticum aestivum/.
V mlynskej technológii sa vyrába tak, aby časť obilného zrna zostala v múke, a pritom si zachovala vlastnosti...
Vyrába sa z pšenice letnej potravinárskej /Triticum aestivum/ starou známou technológiou na Pardubických mlynských strojoch.
Je to významný druh pšeničnej múky používanej...
Uvedená múka je vyrobená z pšenice potravinárskej /triticum aestivum L./.
Múka Pizzová T400 je druh múky, ktorá sa používa na výrobu pizze, v cukrárstve na piškóty, štrúdle,...
Vyrobená z pšenice letnej potravinárskej /Triticum aestivum/.
Pšeničný graham vzniká mletím na ryhovaných valcoch, ktoré stlačením zrna pri rozdielnej rýchlosti valcov...
Pšeničné otruby predstavujú vonkajšie vrstvy obrúsených obilných zŕn a sú cenným zdrojom vlákniny.
vláknina v otrubách absorbuje veľké množstvo vody a tak zväčšuje...
Jačmenné krúpy sú vyrobené zo zrna potravinárskeho jačmeňa. Jačmenné krúpy celé sú obľúbené pre ich vlastnosť, že po uvarení zostávajú neporušené - preto sú vhodné na varenie...
Zdravá zmes na prípravu krupicovej kaše zo špaldovej, ražnej, kukuričnej a pšeničnej krupice.
Príprava:
Do 200 ml mlieka (vody) nasypeme 2 polievkové lyžice krupicovej...
Vyrobená z pšenice letnej potravinárskej /Triticum aestivum/.
Pšeničný graham vzniká mletím na ryhovaných valcoch, ktoré stlačením zrna pri rozdielnej rýchlosti valcov...
Vyrobená z pšenice letnej potravinárskej /Triticum aestivum/.
Pšeničný graham vzniká mletím na ryhovaných valcoch, ktoré stlačením zrna pri rozdielnej rýchlosti valcov...
Vyrobená z jedlého obilia - raž siata /Secale cereale/.
Z celého zrna sa v mlyne medzi dvoma ryhovanými valcami drví a stláča zrno. Vznikne šupinatá múka hrubšej granulácie -...
Vyrobená z jedlého obilia - raž siata /Secale cereale/.
Z celého zrna sa v mlyne medzi dvoma ryhovanými valcami drví a stláča zrno. Vznikne šupinatá múka hrubšej granulácie -...
Uvedená múka je vyrobená z pšenice potravinárskej letnej /triticum aestivum/.
Výborná pre kváskovanie, nakoľko práve kvalita múky je v kváskovaní veľmi dôležitá.
Výborné...
Uvedená múka je vyrobená z pšenice potravinárskej letnej /triticum aestivum/.
Výborná pre kváskovanie, nakoľko práve kvalita múky je v kváskovaní veľmi dôležitá.
Výborné...
Uvedená múka je vyrobená z pšenice potravinárskej /triticum aestivum L./.
Múka Pizzová T400 je druh múky, ktorá sa používa na výrobu pizze, v cukrárstve na piškóty, štrúdle,...
Vyrába sa z pšenice letnej potravinárskej /Triticum aestivum/ starou známou technológiou na Pardubických mlynských strojoch.
Je to významný druh pšeničnej múky používanej...
Vyrába sa z jedlého obilia - raž siata /Secale cereale/. Na výrobu sa používa celé ražné zrno.
Pridávaním do múčnych receptúr sa mení chuť a predlžuje vláčnosť výrobku. Je...
Vyrába sa z jedlého obilia - raž siata /Secale cereale/. Na výrobu sa používa celé ražné zrno.
Pridávaním do múčnych receptúr sa mení chuť a predlžuje vláčnosť výrobku. Je...
Vyrába sa z jedlého obilia - raž siata /Secale cereale/.
Je vyhľadávaná pekármi pre jej bledú farbu. Nemení farbu bledých výrokov. Má výraznú chuť, vylepšuje trvanlivosť a...
Pšeničné otruby predstavujú vonkajšie vrstvy obrúsených obilných zŕn a sú cenným zdrojom vlákniny.
vláknina v otrubách absorbuje veľké množstvo vody a tak zväčšuje...
Výroba špaldovej múky po odstránení niekoľkých vrstiev šupín prebieha na mlynských strojoch až do štádia prášku. V tejto múke sa nachádzajú všetky časti zrna. Pridaním do...
V tejto múke sa nachádzajú všetky časti zrna. Pridaním do pekárskych výrobkov či do cestovín dostávame nový, chuťovo kvalitný druh potraviny.
Slovenský výrobok.