Bezlepková zmes na MUFFIN a CUPCAKE 500g HoHo

Kód: 1009
Značka: HoHo
€2,90 €5,80 / 1 kg
Skladom

Bezlepková zmes, z ktorej napečiete muffin, cupcake, svetlé tortové korpusy, ale aj bábovku.

Výhody:

  • univerzálne použitie
  • optimálna konzistencia cesta
  • prirodzená a príjemná farba cesta (korpusu, muffín,...)
  • veľmi dobrá chuť
  • dlhotrvajúca čerstvosť
  • jednoduchá a spoľahlivá výroba 

Možnosti:

Do cesta sa dajú pridať rôzne ingrediencie, napr. ovocie, hrozienka, kúsky čokolády, mandle, orechy, pistácie, ... Môžu sa zamiešať do cesta alebo ich poukladajte na povrch.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Detailné informácie

Podrobný popis

BEZLEPKOVÉ MUFFINY 

MUFFIN a CUPCAKE - bezlepkový mix 500g

  • 500g bezlepkovej zmesi na MUFFIN a CUPCAKE
  • 250g (5 ks) vyklepnutých vajec
  • 175 ml oleja
  • 75 ml vody
  • podľa chuti: čokoláda, ovocie, hrozienka,... 

Do kuchynského robota dajte vajcia, olej, vodu a rozšľahajte ich. Potom pridajte obsah balíka a mixujte dohladka na strednom výkone po dobu 3 minút.

Pokiaľ chcete do muffín pridať napr. čokoládu alebo ovocie, pridajte ich do vyšľahanej hmoty a už ich len zľahka zamiešajte.

Rúru predhrejte na 180°C. Kým sa rúra vyhreje, naplňte si košíčky pripraveným cestom. Muffiny dajte piecť do vyhriatej rúry. Po 3 minútach pečenia rúru zaparíme (pokiaľ nemáte túto funkciu, použite rozprašovač naplnený vodou a nastriekajte na dno rúry 8-10 strekov vody). Zaparovanie robíme čo najrýchlejšie, aby z rúry neunikalo teplo.

Doba pečenia je 20-25 minút (dobu si upravte podľa vlastných skúseností s Vašou rúrou).

Dodatočné parametre

Kategória: Múky, zmesi
Lepok/glutén: bez lepku
Vajcia: bez vajec
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
? Zloženie: cukor, zemiakový škrob, acetylovaný diškrobfosfát, palmový olej, sušená SRVÁTKA, kypriaca látka (difosforečnan, uhličitan sodný), emulgátor:E481, E472e, E472b, E475, soľ, aróma, xantánová guma, sušený glukózový sirup, sušené nízkotučné MLIEKO

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: