Upozornenie

Od 1. 7. 2019 do 14. 7. 2019 budeme mať DOVOLENKU.
Vaše objednávky môžete zadávať aj počas dovolenky pokiaľ Vám objednávku stačí doručiť po 15.7.2019.
Objednávky urobené počas dovolenky budeme vybavovať
od pondelka 15. 7. 2019 s najbližším dátumom dodania v utorok 16. 7. 2019.

×

Ochrana osobných údajov a ochrana spotrebiteľa pri zmluvách na diaľku

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Osobné údaje sú chránené pred zverejnením a použitím treťou osobou. Sú použité iba pre zasielanie objednanej zásielky, pre komunikáciu so zákazníkom a pre externých dopravcov, ktorým ich poskytujeme iba v minimálnom rozsahu a to z dôvodu bezproblémového doručenia vášho tovaru priamo k vám. S vašimi osobnými údajmi pracujeme iba a výhradne v rozsahu, ktorý pripúšťa zákon č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, doplnený zákonom č. 84/2014 Z.z. .

Ochrana spotrebiteľa pri zmluvách na diaľku

Povinnosti majiteľa e-shopu alebo predávajúceho voči spotrebiteľovi pred uzavretím zmluvy podľa zákona 102/2014 Z. z.:
- Oboznámiť ho s hlavnými vlastnosťami tovaru alebo charakterom služieb
- Poskytnúť obchodné meno a adresu (prípadne miesto podnikania) a kontaktné informácie
- Informovať ho o celkovej cene so všetkými daňami a poplatkami (cena za dopravu, poštovné...)
- Informovať ho o práve spotrebiteľa odstúpiť od zmluvy a poskytnúť formulár na odstúpenie od zmlvy

Predávajúci je povinný zabezpečiť, aby spotrebiteľ potvrdil, že bol výslovne oboznámený s tým, že súčasťou objednávky je povinnosť zaplatiť cenu za tovar alebo službu. Objednávka sa odošle po kliknutí tlačidla s nápisom Objednávka s povinnosťou platby. Týmto spotrebiteľ potvrdzuje, že bol oboznámený s povinnosťou zaplatiť.

Chcete sa nás niečo opýtať? Napíšte nám:

Kontakt:

0917 860 860

0915 978 050

.

no alt

Aký podklad vybrať
 na jedlý obrázok?

INFO NÁJDETE TU

NÁHRADNÉ PLNENIE

Chcete ušetriť?

TU nájdete
viac informácií
o možnosti
náhradného plnenia.

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info