TYLO prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt, zahusťovadlo a lepidlo 20 g
Kód: 4449Súvisiaci tovar
Špeciálna cukrárska poťahovacia hmota v bielej farbe, ktorá je svojim zložením a vlastnosťami veľmi obľúbená. Ľahko sa s ňou pracuje, pretože sa nelepí a nepraská. Je vhodná na poťahovanie toriet, vytvarovanie rôznych figúrok, vytváranie kvetov a iných dekorácií. Znáša chlad a nestráca na kvalite.
Pomocou poťahovacej a modelovacej cukrárskej hmoty potiahnete tortu na svadbu aj oslavu, ozdobíte ňou Vaše dezerty alebo z nej vymodelujete rôzne figúrky či kvietky.
V ponuke aj v iných farbách.
Výhodné veľké balenie - malinový gél, ktorý obsahuje 25 % podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.
Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.
Podrobný popis
TYLO je 100 % rastlinná celulóza - zahusťovadlo.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Zloženie: | Karboxymetylcelulóza |
Skladovanie: | Chráňte pred slnečným žiarením. |
Krajina pôvodu: | Maďarsko |
Gum tragacanth - prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt
Prírodné zahusťovadlo.
Používa sa do poťahovacích a modelovacích hmôt. Výborná do hmôt na prípravu jedlých kvetov. Hmota po pridaní prášku tragacanth rýchlejšie schne, je pevná a pekne drží tvar.
Počas miesenia sa cesto stane poddajným, dobre sa s ním pracuje.
DÁVKOVANIE:
- 1 čajová lyžička na 250g hmoty
Hmotu s práškom dobre premiešajte a zabaľte ju do potravinárskej fólie. Nechajte odležať cez noc vo vzduchotesnej nádobe.
Delimacaron je zmes na jednoduchú prípravu makróniek.
NÁVOD NA PRÍPRAVU:
- 1 kg zmes + 200g vody
Zmes na makrónky šľahajte s vodou v šľahači na vysokej rýchlosti (cca 5 minút). Ak chcete mať farebné makrónky, farbu pridajte až na konci šľahania.
Hmotu si dajte do cukrárskeho vrecúška s hladkou špičkou. Pripravte si špeciálnu podložku na makrónky - dajte ju rovno na plech, na ktorom budete piecť. Na pripravenú formu nastriekajte pripravené cesto na makrónky.
Cesto nechajte takto nastriekané sušiť (zakožiť) za približne 15 minút. Potom dajte piecť do vyhriatej rúry na 150°C na približne 15 až 18 minút.
Hľadáte pekné krabičky na makrónky? Neprehliadnite našu ponuku: (kliknite TU)
Zmes na švajčiarsky maslový krém - Swiss Meringue Buttercream na jednoduchú prípravu švajčiarskeho maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes. V porovnaní s klasickým maslovým krémom je menej sladký.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
Z tejto zmesi môžete pripraviť aj tortové korpusy ktoré potrebujete neskôr naplniť pretože sú dlho vláčne. Osvedčili sa nám aj na kokosové ježe a rôzne čokoládové rezy , plnené ľahkými krémami ktoré pripravíte za 5 minút.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Upečte si doma Sacherovu tortu, ktorá bude ako originál z cukrárne!
Chcete upiecť tortu a nemáte veľa času? Výskúšajte mix, ktorý pre Vás pripravili naši cukrári a ani sa nenazdáte a Sacherova torta Vám rozvonia celý dom.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.