*Buttercream - zmes na maslový krém 4 kg
Kód: 4380Súvisiaci tovar

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta. Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta. Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta. Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta. Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta. Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta. Pastu pridávajte postupne podľa chuti - pozor, pasta je veľmi silná!

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta. Pastu pridávajte postupne podľa chuti.
Podrobný popis
Všetky suroviny musia mať izbovú teplotu.
Do 125g zmesi pridajte 125 ml vody a pomocou metličky vyšľahajte. Nechajte odstáť aspoň 1 hodinu pri izbovej teplote.
150g zmäknutého masla vyšľahajte do krémova (cca 5 minút). Potom po častiach pridávajte do masla pripravenú zmes. Keď spojíte maslo so zmesou, šlahajte ešte 10 minút, aby ste dosiahli hladký krém.
Takto pripravený krém môžete dochutiť ochucovacími pastami.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | cukor, modifikovaný škrob, sušená SRVÁTKA (MLIEKO), dextróza (LEPOK), sušený glukózový sirup, zahusťovadlo (fosforečnan sodný, difosforečnan, síran vápenatý, alginát sodný), polysorbát 65, soľ, stabilizátor: xantánová guma, aróma ( MLIEKO) |
Skladovanie: | Skladujte v suchom a tmavom mieste. |
Krajina pôvodu: | Holandsko |
Výživové údaje na 100g: | Energetická hodnota: 1639kJ, 391kcal; Tuky: 0,3g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3g; Sacharidy: 95g z toho cukry 79,6g; Bielkoviny: 0,9g; Soľ: 0,08g |

Mandľová múka 125g Vyrobená z olúpaných mletých madlí, je veľmi vhodnou alternatívou bežnej múky. Cesto si vďaka nej udržiava viac vlhkosti a tým je piškóta jemnejšia....

Svetová špecialita! Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu,...

Buttercream - zmes na maslový krém Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes. Na ochutenie...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.