Prášková zmes na výrobu cheesecake, tvarohových koláčov a zákuskov bez pečenia
Jedno 200g balenie vystačí na cheesecake s priemerom do 28 cm.
Postup na prípravu nájdete v podrobných informáciách.
Nižšie cukrárske papierové košíčky z nepremastiteľného papiera. Vhodné na cukrovinky (šuhajdy, pralinky, mini zákusky), ale aj na pečenie.
Odolné teplotám do 220°C.
Spodný priemer: 2,4 cm
Výška: 1,8 cm
Praclíky s údeným syrom, ktorý im dodáva jedinečnú lahodnú chuť - BEZ OBSAHU LAKTÓZY.
Skvelé slané pečivo na oslavy, párty, na desiatu alebo len tak na domáce chrumkanie :)
Posýpka - sezamové semienka.
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie (potlače) : 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie: 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie: 29,5 x 21 cm
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Rozmer čokofólie: 29,5 x 21 cm
Ovečka vo vajci - dekorácia z jedlej oblátky
Jedlá Veľkonočná dekorácia na zdobenie zákuskov, dezertov, toriet, perníčkov, medovníčkovv. Určite si nájdu aj iné využitie podľa Vašej fantázie.
Rozmer: 4,2 x 3,1 cm
APLIKÁCIA:
- Ľahko sa prichytia na akýkoľvek vlhký (vodou potretý) povrch. Pri aplikácii na suchý povrch stačí spodnú stranu dekorácie zľahka navlhčiť a pritlačiť.
- Dekorácie sa môžu spolu s cestom tiež piecť – zapekať.
- Pri aplikácii dekorácií na torty a zákusky, použite gél na jedlé obrázky: 20 g, 50 g, 600 g.
Gél môžete tiež naniesť v tenkej vrstve na povrch dekorácie, čím zvýrazníte jej farebnosť a docielite lesklý efekt. Gél nanášajte rovnomerne za pomoci roztieracieho noža, alebo plochého širšieho štetca. Pri manipulácii s jedlými dekoráciami dbajte na to, aby ste mali vždy suché ruky!
OČARTE SVOJICH BLÍZKYCH UMELECKÝM DIELOM AKO OD PROFESIONÁLNEHO BARISTU!
Balenie obsahuje 4 kusy rôznych veľkonočných šablón na presýpanie a vytváranie vzoru napríklad na káve pomocou kakaa alebo škorice alebo na zákusku či torte pomocou farebného spreja.
Rozmer: približne 8,5 x 11,3 cm
Materiál: plast